Microsoft CRM Specialist

Columbus is de CRM / Frontoffice applicatie voor partijen in verzekeringen. De leverancier & ontwikkelaar Micro Valley uit Veenendaal heeft van Microsoft CRM 4.0, SharePoint, haar eigen technologie in verzekeringsfunctionaliteit en het verzekeringsdatamodel, een krachtige webapplicatie ontwikkelt: Columbus 3.0. Gericht op continuïteit, bedrijfszekerheid en vooruitstrevende technologie binnen de branche van financiële dienstverleners.

WordConnect onderscheidt zich van Columbus door haar modules voor de huisstijl automatisering en documentgeneratie. De leverancier & ontwikkelaar CRMconnectors voegt een jarenlange ervaring in het gebruik en beheer van sjablonen en tekstblokken toe door de integratie van WordConnect met Columbus. Hierdoor is het eenvoudig ieder type document direct vanuit Columbus te creëren en op te slaan.

Service staat bij Micro Vally centraal. Eisen en wensen van hun gebruikers hebben zij door het intensieve contact goed in kaart en daar wordt direct op ingespeeld. Zo zijn de behoeftes op het gebied van het maken en opslaan van documenten (Document Management & Proces) der mate groot en complex dat Micro Valley een uitgebreid partnerselectie traject is gestart. Het doel hiervan is het vinden van een Document Management specialist die past binnen de visie van Columbus. CRMconnectors bleek met haar flexibele organisatie, krachtige producten (WordConnect, ScanConnect en DocumentConnect) en ervaring met het integreren met Microsoft Dynamics CRM en Sharepoint perfect te passen.

Voor meer informatie zie http://www.microvalley.nl

 
 
 
What's new in Microsoft CRM 4.0
dinsdag, 15 januari 2008 00:00

Vandaag ben ik naar de training What's new in Microsoft CRM 4.0 geweest. Deze training duurde een dag en werd gehouden bij Twice in Driebergen.

 In deze eendaagse sessie is in vogelvlucht behandeld wat er allemaal nieuw is in Microsoft CRM 4.0. De training werd verzorgd door Bas van Atteveldt van 2AT.

Wat mij erg opviel, was de grote belangstelling. Daar waar ik een jaar geleden een 3.0 training volgde, waar we met 4 a 5 cursisten aanwezig waren, zaten we nu met meer dan 20 mensen. Dat belooft dus wat!

De volgende onderwerpen zijn langsgekomen:  Installation & Deployment, Configuration, Data Management, Microsoft Dynamics CRM for Outlook and Business, Applications, Customization, Workflow & Programmability.Voeg deze pagina toe aan je favoriete netwerk
 
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen


© 2019 Microsoft CRM Specialist