Microsoft CRM Specialist

Welkom op de website van de Microsoft CRM Specialist. Staat u op het punt om Microsoft CRM binnen uw organisatie te implementeren? De Microsoft CRM Specialist kan u hierbij helpen. Op deze website kunt u alvast meer te weten komen over de Microsoft CRM en de Microsoft CRM Specialist.

 
 
 
Microsoft Dynamics CRM 2011-lijstonderdeel nu ook geschikt voor Microsoft SharePoint Server 2013
Nieuws

Het Microsoft Dynamics CRM 2011-lijstonderdeel voor SharePoint is nu ook geschikt voor SharePoint 2013. Microsoft heeft deze op 3 januari beschikbaar gesteld.

Het Microsoft Dynamics CRM 2011-lijstonderdeel voor SharePoint maakt uw Microsoft Dynamics CRM-documenten die zijn opgeslagen op SharePoint, voor u beschikbaar in een indeling die lijkt op Microsoft Dynamics CRM. Met dit onderdeel kan Microsoft Dynamics CRM bovendien automatisch mappen maken die worden gebruikt om documenten op te slaan die gerelateerd zijn aan Microsoft Dynamics CRM-records op SharePoint.

Er zijn twee versies van het Microsoft Dynamics CRM 2011-lijstonderdeel voor Microsoft SharePoint

 
 • Microsoft Dynamics CRM 2011-lijstonderdeel voor Microsoft SharePoint Server 2013. Deze versie werkt met Microsoft SharePoint Server 2013 of Microsoft SharePoint Foundation 2013. De versie werkt niet met SharePoint 2010.
   
 • Microsoft Dynamics CRM 2011-lijstonderdeel voor Microsoft SharePoint Server 2010. Deze versie werkt met Microsoft SharePoint Server 2010 of Microsoft SharePoint Foundation 2010. De versie werkt niet met SharePoint 2013.
 • Download het Dynamics CRM lijstonderdeel.  Voeg deze pagina toe aan je favoriete netwerk
   
   

  Plaats reactie


  Beveiligingscode
  Vernieuwen


  © 2019 Microsoft CRM Specialist